top of page
Geraszorg, Verzorginhuis en comfortabele appartementen

Verzorgingshuis Geras

Kunt u door ziekte of een beperking niet meer zelfstandig thuis wonen? Verzorgingshuis Gêras biedt kleinschalig wonen met veel persoonlijke aandacht. En: met een scala aan faciliteiten voor plezierig wonen. Zelfstandig wonen met 24/7 zorg nabij. Door de kleinschaligheid van ons particuliere verzorgingshuis bieden we u de persoonlijke aandacht die het leven waardevol maken. We hebben inmiddels verzorgingshuizen in Lelystad én er volgen er nog veel meer.

Geraszorg, Verzorginhuis en comfortabele appartementen

Meedoen aan gezellige activiteiten

We hebben oog voor een goede balans tussen activering, rust en positieve prikkels. Daarom organiseren we regelmatig een leuke activiteit, binnen- of buitenshuis. We stemmen deze af op de behoeften van de bewoners. Familie, vrienden en buurtbewoners kunnen meedoen! Zoals:

  • Bloemschikken schilderen, handwerken, geheugenspellen

  • Samen koken of bakken

  • Bewegen en wandelen

  • Optredens en voorstellingen

  • Culturele activiteiten theater- en of museumbezoek

  • Uitstapjes naar een dierentuin, de markt en lokale activiteiten

  • Muzikale momenten met herkenbare liedjes

Geraszorg, Verzorginhuis en comfortabele appartementen

Volop faciliteiten

Als bewoner van Verzorgingshuis Geras kunt u gebruikmaken van diverse faciliteiten, zoals het restaurant. Dit is hét ontmoetings-punt van het verzorgingshuis. Het keukenpersoneel bereidt met veel aandacht en toewijding de maaltijden volgens (dieet)voorschriften van iedere bewoner. Elke dag zijn er andere menu’s. Voor etnische bewoners bereiden we aparte menu’s.

 

Het restaurant heeft ook een kleine kaart. In het restaurant kunt u als bewoners ook samenkomen. Zo creëren we een prettige woonbeleving. U kunt gezellig in het restaurant eten, maar u kunt de maaltijd ook laten bezorgen in uw appartement.

 

Andere faciliteiten in ons verzorgingshuis zijn: geriatrische mondzorg, een kapper, een masseur, een wasserette en fysiotherapiediensten. In de gemeenschappelijke activiteiten-ruimte kunt u meedoen aan activiteiten.

Geraszorg, Verzorginhuis en comfortabele appartementen

Persoonlijk zorgleefplan

Komt u wonen in een zorgvilla van Geras? Dan inventariseren we samen uw wensen en behoeften. Binnen 6 weken na uw komst ligt er een persoonlijk zorgleefplan. We stellen dit plan op samen met u en uw naasten, zodat iedereen zich herkent in het plan en de bijbehorende doelen. De zorg sluit aan bij de belevingswereld en het dagelijkse leven van u als bewoner. We kijken vooral naar wat wél mogelijk is. Daarbij houden we ook rekening met het dag- en nachtritme dat u gewend bent.

Geraszorg, Verzorginhuis en comfortabele appartementen

Comfortabele appartementen

Ook kunt u uw eigen parkeergelegenheid krijgen voor uw auto en scootmobiel. Of maak op afroep gebruik van onze transportdiensten voor bezoek aan de huisarts, de tandarts of voor een familiebezoek.

bottom of page