top of page

Wat is thuiszorg

Thuiszorg omvat alle professionele ondersteuningsdiensten die een persoon in staat stellen veilig thuis te wonen. Thuiszorg kan iemand helpen die ouder wordt en hulp nodig heeft om zelfstandig te kunnen wonen, beheert chronische gezondheidsproblemen, herstellende is van een medische tegenslag, of speciale behoeften of een handicap heeft. Professionele zorgverleners zoals verpleegkundigen, assistenten en therapeuten bieden thuiszorg op korte of lange termijn, afhankelijk van de behoeften van een persoon.

Particuliere zorg

Langdurige verpleging op gezette tijden aan huis voor ouderen met een chronische ziekte, verwonding of handicap. De zorg kan bestaan uit professionele verpleging aan huis, langdurige verpleegkundige zorg, catastrofale zorg, tracheostomiezorg, beademingszorg, verpleegkundige zorg en zelfs ploegendienst.

Persoonlijke zorg en gezelschap

Ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten zoals baden en aankleden, bereiden van maaltijden en huishoudelijke taken om onafhankelijkheid en veiligheid mogelijk te maken. De zorg in deze categorie bestaat uit niet-medische zorg, thuiszorg, seniorenzorg, ondersteunende zorg of gezelschapszorg.

Thuiszorg Service

Niet alle thuiszorgaanbieders bieden alle verschillende vormen van thuiszorg aan. Onderstaand overzicht geeft een beeld van de verschillende vormen van thuiszorg. De zorg wordt aangepast aan uw individuele behoeften en kan zorg omvatten van een of meer van de beschreven typen. Neem contact met ons op om uw behoeften te bespreken, daarna kunt u bepalen welke zorg het beste bij u past.


Hoewel de verschillende soorten thuiszorg aan verschillende behoeften kunnen voldoen, hebben ze een gemeenschappelijk doel: een gelukkiger en onafhankelijker leven mogelijk maken voor de mensen die zorg ontvangen en steun en gemoedsrust bieden aan hun families.

Zorg waarbij u zich thuis voelt

Thuiszorg kan de sleutel zijn tot het bereiken van de hoogst mogelijke kwaliteit van leven. Het kan veiligheid, beveiliging en grotere onafhankelijkheid mogelijk maken, de zorg van een aanhoudende medische aandoening vergemakkelijken, onnodige ziekenhuisopname helpen voorkomen, helpen bij het herstel na een ziekte, verwonding of verblijf in het ziekenhuis. Allemaal door middel van zorg die wordt gegeven in het comfort en de vertrouwdheid van thuis.

Thuiszòrg

De dagelijkse handelingen die een mens verricht worden vaak gezien als vanzelfsprekend, zoals traplopen, persoonlijke hygiëne of gewoon 's ochtends uit bed komen. Maar deze handelingen kunnen grote uitdagingen worden naarmate je ouder wordt. Het gebeurt te vaak dat de nabije familie een verzorgingstehuis als enige oplossing ziet. De zorgverleners van Geras Zorg bieden persoonlijke zorg met waardigheid en respect, gewoon in de eigen omgeving, comfortabel en veilig.

bottom of page