top of page

Healing Wounds and Tender Care

Healing Wounds and Tender Care werkt uitsluitend met mensen die een hart voor de zorg hebben en alles zullen doen u de beste zorg te bieden. Wij proberen altijd het maximale voor u eruit te halen. Wij hebben jarenlange ervaring op alle aspecten van de algemene verpleging en verzorging. We zijn momenteel werkzaam in de regio Utrecht en omstreken. Sinds een aantal jaar werken we samen met partners door heel Nederland.

Palliatieve zorg Nederland

PalliatieveZorg Nederland is een team van verpleegkundigen, specialisten en verzorgenden. Wij weten uit ervaring hoe het is om gelijktijdig en te werken en voor ons gezin en voor onze ouders te zorgen. Wij weten wat het betekent als iemand uitbehandeld is. Wij hebben klinische ervaring en kennen het ziekteverloop. Wij maken het leven aangenamer en zorgen ervoor dat iemand positief de dag doorkomt. Wij vinden dat iemand aan het einde van zijn leven het leven optimaal moet kunnen beleven.

Vereniging Spot

SPOT komt op voor de belangen van kleine en kleinschalige thuis- en woonzorgorganisaties. Bij de vereniging zijn ruim 130 zorgaanbieders aangesloten. De leden van SPOT bieden voornamelijk zorg in de vorm van huishoudelijke hulp en individuele begeleiding, verzorging, verpleeghuiszorg en (wijk)verpleging. Soms bieden leden ook dagbesteding en palliatieve zorg.

Palliatieve zorg Nederland

HKZ is een branchespecifieke norm speciaal ontwikkeld voor de zorg en welzijnssector en is gebaseerd op de ISO 9001.

De afkorting HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Met HKZ certificering laten wij zien dat wij alle zaken intern goed op orde hebben en constant bezig zijn met de verbetering van onze dienstverlening.

bottom of page